Den Afghanske Forening

 

Om Foreningen

 

Den Afghanske Forening (DAF), som blev stiftet i 1997 i København, arbejder på at styrke de kulturelle og menneskelige kontakter mellem Danmark og Afghanistan. DAF arbejder på at fremme forbindelserne mellem Danmark og Afghanistan, udbrede kendskabet til afghanske historie, sprog og kultur og fremme forståelsen for den meget vanskelige situation Afghanistan er i under overgangen fra fundamentalisme til demokrati.
Med den stigende globalisering bliver indsigten i afghansk nutid og afghansk historie en vigtig forudsætning for at begribe omverdenen og bidrage til dens udvikling. Den Afghanske Forening vil arbejde for at bidrage til denne indsigt.

DAF, der er uafhængig af politiske og ideologiske interesser, har til formål at være et samlingssted for alle med interesse for Afghanistan, samt at formidle oplysning om Afghanistan. Foreningen udgiver et blad, samt arrangerer møder, foredrag og andre arrangementer der omhandler afghansk historiske og samfunds kulturelle emner. Det er foreningens formål at disse aktiviteter, kan være med til at give en indsigt og dermed en forståelse for afghanske - kulturholdninger, -normer, -traditioner og –adfærd, at oplyse og orientere herboende afghaner om udviklingen i det danske samfund i de emner som har fælles interesse, f.eks. lovgivning, administrativ praksis, vigtige sociale, politiske og kulturelle begivenheder, at fremme den gensidige forståelse og tolerance mellem danskerne og afghaner.

DAF samarbejder med andre foreninger, afghanske såvel som danske, der har Afghanistan som interesseområde. Gennem DAF fremmes den mellemfolkelige forståelse. DAF er åben for alle, en bred og folkelig forening. danskere og folk med etnisk baggrund især herboende afghaner.

DAF’s formål er at fremme integrationen af herboende afghaner via særlige udviklingsprojekter, der indeholder nye målrettede initiativer.

DAF varetager opgaver, der vedrører formuleringen af den integrationspolitik om integration af tusindvis herboende afghaner i det danske samfund.

DAFs ledelse udgøres af formanden, næsteformand og en bestyrelse.( se paragraf §5 i Statut). 

 

 

                        

 

 

 
 

 
louis vuitton uk coach outlet online louis vuitton outlet retro jordans for sale michael kors outlet cheap jordans jordan 6 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 3 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet kate spade outlet louis vuitton outlet kate spade outlet michael kors outlet michael kors outlet michael kors outlet sport blue 3s louis vuitton outlet history of jordan 6s louis vuitton outlet retro jordans beats by dre cheap louis vuitton outlet louis vuitton outlet coach factory outlet online legend blue 11s coach factory outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet Kate Spade Diaper Bag jordan 3 sport blue legend blue 11s lebron 12 lebron 11 michael kors outlet cheap air jordan shoes foamposites for sale